Transfergeruchten van de dag: witte rook De Bruyne nabij

Transfergeruchten van de dag: witte rook De Bruyne nabij
Foto: © SC

De geruchtenmolen zwaait opnieuw de plak in het land van Koning Voetbal. Ook vandaag worden een pak spelers aan een transfer gelinkt. Welke toppers doen hun fans vandaag zweten?

De Bruyne dicht bij transfer

Er is nog geen akkoord tussen Chelsea en Wolfsburg, maar alles lijkt er op dat we in de laatste rechte lijn zitten. Er zou een bedrag van 21,5 miljoen euro gemoeid zijn met de transfer.

Soap Hazard, part 173

Er staat een clausule in het contract van Thorgan Hazard. Enkel als hij geen basisspeler is bij Zulte Waregem, zou hij daar kunnen verkassen om elders een huurpartij te overwegen. Anderlecht ziet het goudhaantje stilaan door de vingers glippen, maar dit kan en zal niet het einde van de soap zijn.

Hoop op Ruiz?

En nog meer nieuws van de targets van Anderlecht: Bryan Ruiz trekt dan toch niet naar Betis. Hij heeft nog nergens medische tests afgelegd en er zijn nog steeds verschillende ploegen in de running om de ex-Buffalo over te nemen.

Anderlecht en Standard in de clinch

Is het gebakkelei rond Batshuayi nog niet genoeg, dan is er nu een nieuwe concurrentiestrijd tussen Anderlecht en Standard. Op Sclessin is namelijk Juan Agudelo aangeboden, de Amerikaanse international van Stoke die ook al in belangstelling stond van Anderlecht.

Boeckx over het Kanaal

Frank Boeckx stond bijzonder dicht bij Antwerp, maar de overbodige goalie van Gent kiest nu toch voor een ander avontuur. Hij trekt over het kanaal om daar te testen bij een Engelse club. Later mogelijk meer nieuws over het wie en het waarom.

Croux naar Kortrijk?

Jordy Croux lijkt op weg naar een uitleenbeurt richting Guldensporenstadion. Bij Racing Genk speelt Croux weinig, bij de West-Vlamingen zou hij meer kansen moeten kunnen krijgen.

Kaminski moet blijven

Thomas Kaminski wil uitgeleend worden door Anderlecht, omdat hij niet op de bank wil zitten. Maar Anderlecht zou daar weinig oren naar hebben: Kaminski is de duidelijke nummer twee bij de landskampioen en hij moet blessures van Proto opvangen. Dat mocht hij ook eind 2013 al even doen, toen Proto buiten strijd was.

West Ham en Milan zetten in op Essien

Michael Essien is op overschot bij Chelsea. De middenvelder kan rekenen op de belangstelling van West Ham United en AC Milan. Chelsea liet eerder al weten dat de Ghanees voor een gemoedelijk prijsje mag verkassen.

Ex-Rouche naar Real?

Real Madrid wil haar verdediger versterken met Dante. De voormalige verdediger van Standard heeft echter nog een contract tot 2016 bij Bayern München en zal die overeenkomst wellicht verlengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties