Reactie Van Der Bruggen: "Jammer dat we het spannend maakten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Van Der Bruggen: "Jammer dat we het spannend maakten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De bekermatch tussen KV Kortrijk en AA Gent van gisteravond bracht spektakel en spanning met zich mee. Ook Hannes Van Der Bruggen vond het een aangename wedstrijd, maar had het liever iets minder spannend gezien.

Sander De Graeve in Kortrijk

Hannes Van Der Bruggen vond de Gentse zege tegen KV Kortrijk verdiend. "In de beginfase hadden wij drie grote kansen, maar ook Kortrijk kwam er enkele keren dicht bij. Over de twee wedstrijden gezien denk ik dat we verdiend doorgaan."

Het werd een interessante partij. "Er waren inderdaad veel kansen aan beide zijden, het was een echte cupmatch. Het is wel jammer dat we het zo spannend maakten. Als we onze kansen in de beginfase wel afmaakten, was de match gespeeld."

"Als je nog van hoek gaat veranderen is het voorbij"

De jonge middenvelder werd aangeduid om een strafschop te nemen en trapte die feilloos binnen. "Natuurlijk ben ik er tevreden over, hij ging binnen. In de jeugd trapte ik ook vaak de strafschoppen. Je mag gewoon niet twijfelen. Als je dat doet of op het einde nog gaat veranderen van hoek is het voorbij."

De vader van Van Der Bruggen kon de penalty van zijn zoon niet aanzien, hij zat op de tribune met zijn kap over zijn hoofd. "Mijn vader is daar gevoelig aan, zelfs wanneer het geen penalty's zijn durft hij soms niet kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties