Reactie Berrier: "In halve finale zijn de kansen fifty-fifty"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Berrier: "In halve finale zijn de kansen fifty-fifty"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende zette vandaag een nieuwe stap richting de Heizel. Franck Berrier wil echter niet op de feiten vooruitlopen. "Al hebben we zeker en vast een mooie kans in de halve finale."

Cédric De Volder in Oostende

Franck Berrier beleefde gisteren een moeilijke avond tegen KRC Genk. De Fransman werd kort gedekt door de Limburgers, maar drukte uiteindelijk toch zijn stempel. "In de tweede helft begon ik echt in een stunt te geloven. Enkel Oostende kreeg vanavond enkele kansen. Het is dan ook een verdiende overwinning."

"We hebben getoond dat het team op fysiek vlak enorm sterk is", gaat Berrier verder. "Ook in de slotfase konden we doordrukken. Dat is in mijn ogen een groot voordeel met het oog op de rest van het seizoen."

"Voorzitter zal ook wel tevreden zijn met 1-0"

De partij eindigde na verlengingen uiteindelijk op 1-0. Nochtans had Marc Coucke enkele dagen geleden nog een 3-0 geopperd. "Maar ik denk dat de voorzitter wel tevreden is", lacht Berrier. "Het is tenslotte de eerste keer in de geschiedenis van de club dat er een halve finale zal worden gespeeld."

In die halve finale wacht Sporting Lokeren. Kan KVO ook de Oost-Vlamingen afstoppen? "We gaan nog niet aan een mogelijke eindstrijd denken", besluit de middenvelder. "Ik denk dat de kansen tegen Lokeren fifty-fifty zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties