Reactie Camus: "Absoluut winnen bij Zulte Waregem"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties
Camus: "Absoluut winnen bij Zulte Waregem"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fabien Camus toonde zich in het Albertpark de meest bedrijvige speler van KRC Genk, maar kon niet voorkomen dat de Limburgers werden uitgeschakeld door KV Oostende. "We moeten deze pagina snel omdraaien."

Cédric De Volder in Oostende

KRC Genk kon vanavond geen vuist maken tegen KV Oostende. De Limburgers gingen na verlengingen met het kleinste verschil onderuit en mogen de bekerdroom opbergen. Ook Fabien Camus beseft dat de blauwbloezen te weinig hebben gebracht.

"We toonden nochtans een goede mentaliteit", begint de Fransman zijn verhaal. "Maar we slaagden er niet in om te scoren. Eigenlijk waren er gedurende de volledige wedstrijd geen mogelijkheden aan beide kanten. Maar Oostende scoort wel, hé."

"Vanaf nu alles winnen"

"Het is nu zaak om deze pagina zo snel mogelijk om te draaien. Het is normaal dat we eventjes in de put zitten na een nederlaag. Of dit ons vertrouwen zal aantasten? Ik vrees het wel, ja."

Zondag trekt Genk naar de Gaverbeek voor een nieuwe aartsmoeilijke opdracht. "Maar we moeten absoluut winnen. Eigenlijk moeten we vanaf nu alles winnen om met een goede positie aan de play-offs te beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties