Reactie Degraen: "Mario Been staat niet ter discussie"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 71 reacties
Degraen: "Mario Been staat niet ter discussie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk werd vanavond uit de Cofidis Cup geknikkerd door KV Oostende. Dirk Degraen wil het pistool echter niet op Mario Been richten. "Enkel de pers stelt zijn positie ter discussie."

Cédric De Volder in Oostende

KV Oostende sneed KRC Genk vanavond in de verlengingen de keel over. Het bekeravontuur van de Limburgers is meteen voorbij. "Het is natuurlijk niet leuk om 2014 op deze manier te starten", aldus Dirk Degraen. "We waren tot vanavond de enige ploeg die nog op drie fronten actief was, hé."

"Niet met knikkende knieën aan aftrap"

De voorbije dagen werd de 4-0-pandoering van Genk in het Albertpark nog eens opgerakeld. Had dat resultaat een invloed? "Ik had alleszins niet het gevoel dat het team met knikkende knieën aan de aftrap stond. Of de druk nu verhoogt? Nee, helemaal niet. We zijn erin geslaagd om Europees te overwinteren en zijn nog steeds in de running voor de top drie."

"Ook Mario Been staat op dit moment niet ter discussie", besluit Degraen. "Enkel de pers stelt zich telkens vragen bij onze trainer. Maar ik wil hem op dit moment eerst en vooral steunen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties