Reactie Vossen: "Beseffen niet wat we weggooien"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 42 reacties
Vossen: "Beseffen niet wat we weggooien"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk ging vanavond opnieuw met de billen bloot in het Albertpark van KV Oostende. Het werd dan wel geen 4-0, maar het verdict is des te harder. "We hadden nochtans zo'n mooie kans op bekersucces."

Cédric De Volder in Oostende

Jelle Vossen startte vanavond op de bank. De Rode Duivel viel zo'n kwartier voor affluiten in, maar kon de ban niet breken. "Ik had misschien kunnen starten, maar de kans is groot dat ik dan aan de rust al pompaf zou geweest zijn. Een week antibiotica slikken is niet niks."

"Als je geen kansen kan bijeen voetballen, verdien je de overwinning niet", is Vossen eerlijk. "Al beseffen we nog niet wat we weggooien. We kregen een uitstekende kans op bekersucces na de uitschakeling van de andere topclubs."

"Geen uitspraak doen omtrent positie Been"

Ondertussen komt de positie van Mario Been steeds meer onder druk te staan. Hoe kijkt de aanvoerder naar dat gegeven. "Daar wil ik geen uitspraken over doen. Of de verplaatsing naar Zulte Waregem in dat opzicht geen cadeau is? Elke wedstrijd is moeilijk in onze situatie."

"We hadden gehoopt om 2014 op een mooie manier in te zetten", besluit Vossen. "Dat is vanavond niet gelukt. Maar Genk heeft op het veld alles gegeven. Dat bewijst dat de groep nog steeds gelooft in de kwaliteiten van de trainer, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties