KV Mechelen over Legear: "Iets wat we onderzoeken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 26 reacties
KV Mechelen over Legear: "Iets wat we onderzoeken"
Foto: © SC

De naam van Jonathan Legear circuleert Achter de Kazerne. KV Mechelen zou de flankspeler willen inlijven, maar voorlopig is er nog niets getekend. "Ik kan er nog maar weinig over zeggen", aldus sportief directeur Fi Vanhoof aan Voetbalkrant.com.

Door Timothy Collard

KV Mechelen stelde onlangs een nieuwe coach aan in de persoon van Frank Vercauteren. De voormalige oefenmeester van KRC Genk en Anderlecht zou blijkbaar graag wat versterking inlijven en een naam die circuleert, is die van Jonathan Legear.

Is het enkel een gerucht of is er effectief iets van aan? Voetbalkrant.com vroeg het aan Fi Vanhoof. “Ik kan er op dit moment nog maar weinig over zeggen. Het is een optie die we momenteel onderzoeken, maar er circuleren heel wat namen.”

"Pas na match tegen Anderlecht actie ondernemen"

Malinwa lijkt zich dus nog te gaan roeren op de transfermarkt, maar pas volgende week zal er actie worden ondernomen. “In onderling overleg met Vercauteren hebben we besloten om de wedstrijd van dit weekend, tegen Anderlecht, af te wachten. Frank heeft reeds een balans opgemaakt en ten vroegste maandag mag er een doorbraak verwacht worden in eventuele transferdossiers.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties