Veselinovic: "Waasland-Beveren is tot veel in staat"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Veselinovic: "Waasland-Beveren is tot veel in staat"
Foto: © SC

Waasland-Beveren ontvangt morgen RAEC Mons in een regelrechte degradatietopper. De thuisploeg kan zich met een overwinning echter opnieuw tussen de mensen voetballen. "En dat is de enige weg richting het behoud", bevestigt Dalibor Veselinovic.

Door Cédric De Volder

Waasland-Beveren kan RAEC Mons morgen een uppercut van formaat toedienen. Bij een nederlaag volgen De Draken immers al op zeven punten van de thuisploeg. "We zijn 2013 op een goede manier geëindigd met een zeven op negen. Hopelijk kunnen we er een vervolg aan breien."

"Waasland-Beveren is tot veel in staat", gaat Dalibor Veselinovic verder in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Maar dan zullen we met dezelfde mentaliteit moeten spelen als tegen Lierse SK en Club Brugge."

Ook de huurling van RSC Anderlecht beseft maar al te goed het belang van de partij. "Het is voor beide teams een belangrijke wedstrijd. Voor Bergen misschien wel de partij van de laatste kans, hé. Voor de winterbreak hebben we al een belangrijke stap richting behoud gezet, maar er moeten er nog een pak volgen."

"Bovendien springen we met een beetje geluk naast of over OH Leuven, KV Mechelen en Lierse SK", besluit Veselinovic. "Winnen is nu eenmaal de enige weg naar succes. Ik kan alleszins bevestigen dat ik, samen met de rest van het team, klaar ben om Bergen puntenloos naar huis te sturen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties