Transfergeruchten van de Dag: Porto-voorzitter wil Defour niet laten gaan

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 95 reacties
Transfergeruchten van de Dag: Porto-voorzitter wil Defour niet laten gaan
Foto: © SC

De Belgische eersteklassers hebben de zon achter zich gelaten en schoten afgelopen weekend de competitie opnieuw op gang. Ook de geruchtenmolen gaat een tandje sneller draaien.

Porto-voorzitter stelt onvoorstelbare eisen

Steven Defour is nog lang niet weg bij FC Porto. Pinto da Costa schoot een uitleenbeurt al af, maar het prijskaartje van de Rode Duivel is zo mogelijk nog erger. De voorzitter van de Portugezen vraagt maar liefst 50 miljoen euro voor Defour.

Wie wordt de nieuwe spits van Club?

Ondertussen is Club Brugge op zoek naar een extra aanvaller. David Pollet deed alsof zijn neus bloedde, maar ook Igor Vetokele en Glynor Plet staan nog op de verlanglijst van blauw-zwart.

RSC Anderlecht of Zulte Waregem?

Dit overzichtje zou niet compleet zijn zonder een vermelding voor Thorgan Hazard. Komt er vandaag eindelijk duidelijkheid?

Nog een Rode Duivel voor Spurs?

Christian Benteke heeft er dan wel niet zijn beste maanden opzitten, maar de spits kan nog steeds op belangstelling rekenen. Vooral Tottenham Hotspur wil hem binnenhalen.

De Wolven willen nu ook Lestienne

Speelt er binnenkort een 'Klein België' in de Bundesliga? VfL Wolfsburg wil zich alleszins versterken met Maxime Lestienne. Club Brugge wil de flankaanvaller minstens tot het einde van het seizoen houden.

Uitweg voor Vermaelen?

Ook West Ham United heeft zich gemeld voor Thomas Vermaelen. Arsène Wenger houdt het been echter stijf en wil de Rode Duivel niet laten vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties