Antwerp: "Voorlopig geen kosten doen aan Tribune 1"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
Antwerp: "Voorlopig geen kosten doen aan Tribune 1"
Foto: © SC

Het beschadigde deel van Tribune 1 in het Bosuilstadion van Antwerp FC blijft tot nader order gesloten. "Er liggen momenteel verschillende scenario's op tafel."

De kopzorgen rond Tribune 1 van de Bosuil begonnen enkele maanden geleden nadat een vloerplaat het had begeven. Sindsdien zijn enkele vakken van de betreffende tribune gesloten voor het publiek. De abonnees kregen een andere plaats toegewezen.

The Great Old laat in een persbericht weten niet onmiddellijk werk te maken van de herstelling. "We bekijken momenteel de mogelijkheden en haalbaarheid van het renoveren of vervangen van de verouderde tribune. Daarvoor zijn al de nodige stappen gezet (Antwerp kreeg al een subsidie van één miljoen euro toegewezen van het stadsbestuur, nvdr.), maar er liggen nog enkele scenario's op tafel."

"Tot dan is het niet aangewezen om te investeren in de tribune", legt Antwerp uit. "Al worden vakken D en E, waar onlangs nieuwe zitjes werden geplaats, wellicht binnenkort opnieuw geopend. Abonnees uit de andere vakken van Tribune 1, krijgen de mogelijkheid om hun seizoenskaart om te ruilen voor een andere plaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties