Hamme maakt geen goede oefenbeurt bij Berchem

Steven Bologne
| 4 reacties
Hamme maakt geen goede oefenbeurt bij Berchem
Foto: © SC

Vrijdagavond ontving Berchem in een vriendschappelijk treffen derdeklasser Hamme op het Rooi. De ploeg uit de A-reeks dat nagenoeg compleet aan de aftrap verscheen moest het onderspit delven.

Berchemcoach Dirk Geeraerd dropte vier van de vijf nieuwkomers in de basiself. Onder de lat verscheen doelman Bjorn Sengier maar die werd in de eerste helft nauwelijks op de proef gesteld. Berchem opende al snel de score, Vincenzo Verhoeven bediende Thomas Stevens die in de korte hoek binnenknalde. Hamme werd compleet zoek gespeeld en mocht zich gelukkig prijzen dat Verhoeven de paal trof en De Keersmaecker een vrije trap rakelings naast de kruising trapte. Het bleek slechts uitstel want op een hoekschop mocht de vrijstaande Bjorn De Wilde simpelweg binnenkoppen. Met 2-0 aan de pauze was vooral Berchem maar karig beloond.

Na de pauze wisselden beide ploegen er op los en dat kwam het spelpeil allesbehalve ten goede. Davy Claessens bracht de hoop voor de bezoekers terug, al kon de ingevallen Berchemdoelman Merckx niet vrijuit gaan bij de aansluitingstreffer. Hamme nam gaandeweg de bovenhand maar kon nauwelijks voor doelgevaar zorgen en wanneer Olivier Speltdooren geblesseerd uitviel moesten de gasten met tien voort nadat alle wissels er waren doorgedraaid. Het was Berchem dat de score nog opdreef, Boujouh knalde een elfmeter proper in de rechterbenedenhoek. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties