Coucke: "De Heizel is een mooie locatie, hé"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Coucke: "De Heizel is een mooie locatie, hé"
Foto: © SC

Marc Coucke heeft er zijn eerste maanden als voorzitter van KV Oostende opzitten. Hoe evalueert de zakenman de evolutie van zijn 'weireldploegsje'?

KV Oostende doet het uitstekend in de Jupiler Pro League. De promovendus is goed op weg om het behoud veilig te stellen en treedt vanavond aan in de halve finales van de Cofidis Cup. "De Heizel is een mooie locatie, hé. Maar eigenlijk is vooral het behoud ons doel."

"Ik wil de komende tien jaar minstens acht seizoenen op het hoogste niveau voetballen", gaat Marc Coucke verder in Het Nieuwsblad. "Al zou het natuurlijk schitterend zijn om er tien jaar in te blijven. Zou het niet top zijn om met tienduizend fans ons tienjarig bestaan in eerste klasse te vieren?"

Fred Vanderbiest is de man die de voetbaltrein op de rails kreeg. Past de oermens in de plannen van de voorzitter? "Ik vind Fred een enorm goede trainer. Maar hij heeft natuurlijk nog een pak te leren. Maar zelf had ik ook een pak werk voor de boeg bij mijn aankomst in het voetbalwereldje."

"Het is me opgevallen hoe voetbal een grote rol speelt in het dagelijkse leven van de mensen", besluit Coucke. "Op elk Twitterprofiel staat bijvoorbeeld de favoriete club van de persoon in kwestie. Daar kunnen we op inspelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties