Reactie De Witte wil kalmte bewaren: "Rednic moet zich geen zorgen maken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
De Witte wil kalmte bewaren: "Rednic moet zich geen zorgen maken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een vaak gehoord geluid de laatste weken in en rond de Ghelamco Arena: Gent ging voluit voor de beker. De kortste weg naar Europa moest het kwakkelseizoen redden. Na de 0-1 nederlaag tegen Zulte Waregem lijkt de Heizel ver weg. Voorzitter De Witte wil de rust bewaren.

Sander De Graeve in Gent

"Het is natuurlijk een zware ontgoocheling, maar het is nog niet gedaan", suste Ivan De Witte na de wedstrijd. "Niets weerhoudt ons om ginds te scoren." Toch viel de nederlaag als een bom, zeker na de hoopgevende prestatie tegen Racing Genk. "We hadden het niet verwacht, maar we hebben wel veel kansen gehad."

"We moeten gewoon denken dat we daar even veel kans hebben om te scoren als Zulte Waregem hier. Het blijft een bekerwedstrijd. Misschien is het een hoopgevend signaal dat we buitenshuis beter spelen." De Witte kwam net uit de kleedkamer van coach Rednic alvorens de pers te woord te staan.

"We gaan dit volgende week wel rechtzetten"

Toch moet de oefenmeester zich geen zorgen maken. "Daar moet je niets achter zoeken, het was gewoon een nabespreking. Of hij zich zorgen moet maken? Neen, we gaan dit volgende week wel rechtzetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties