Reactie Habibou: "Tuurlijk is het wat speciaal tegen Zulte Waregem"

Habibou: "Tuurlijk is het wat speciaal tegen Zulte Waregem"
Foto: © SC

Habib Habibou speelde met AA Gent in de Ghelamco Arena tegen zijn ex-club Zulte Waregem. "Altijd een beetje speciaal", gaf de spits aan. "Ik ken de spelers van Zulte Waregem goed."

Aernout Van Lindt in Gent

De sfeer tussen de spelers van Essevee en de spits van AA Gent is nog steeds goed: "Ik ben geschorst nu", aldus Karel D'Haene tegen Habibou. "Ha, dat is magnifiek", grinnikte Habibou. "Je probeerde mijn been te breken", aldus Skúlason. "Of jij dat van mij", repliceerde Habibou.

Grappen en grollen, het hoort er bij: "Ja, ik ken de spelers van Zulte Waregem uiteraard goed. Het is zeker speciaal om tegen hen te spelen."

De kansen van AA Gent om nog naar de bekerfinale te gaan zijn geslonken. "We zullen daar moeten scoren. Hier hadden we ook kunnen scoren, maar het lukte niet deze keer. Het is al drie matchen dat ik niet scoor, maar ik speel wel goede wedstrijden."

Een speler maakt het verschil niet, weet Habibou. "We moeten collectief spelen, dat is het belangrijkste. We hebben nog 90 minuten om de finale af te dwingen. Ik ben niet geheel tevreden, maar ook niet echt ontevreden van vandaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties