Reactie Coosemans: "Het is toch een punt"

Tamara Vereecken
| 0 reacties
Coosemans: "Het is toch een punt"
Foto: © SC

Colin Coosemans redde misschien wel een punt voor z'n ploeg nadat hij de penalty van Santini stopte. De goalie was ook tevreden met het behaalde punt, al vond hij dat het er misschien ook drie hadden kunnen zijn.

Tamara Vereecken in Beveren

Colin, proficiat, wat een knappe redding. “Dankuwel, ik ben blij met het punt, het had zelfs nog iets meer kunnen zijn. Al was dat misschien niet verdiend geweest, maar dat moeten wij ons niet aantrekken. Ach, het is toch een punt en dat kan een belangrijk zijn want we komen toch een beetje dichter bij OHL.”

Bij het doelpunt van Coulibaly ging Coosemans volgens ons niet helemaal vrijuit, al was de Beverse doelman het daar niet mee eens. “De bal werd ontzet door d’Ulivo, er stond iemand aan de eerste en aan de tweede paal, dus bleef ik staan en Coulibaly kopte over mij. Ik vind niet dat ik in de fout ging, het was mijn bal niet. Als ik in de fout ga, zou ik het ook zeggen, zoals vorige week het geval was.”

Waasland-Beveren kruipt een puntje dichter bij OHL dat vanavond verloor, daarmee zijn ze niet ontevreden, ook al was het opzet vooraf om de drie punten thuis te houden. “We moeten zoveel mogelijk punten proberen te pakken en hoe, wat of waar doet er eigenlijk niet toe. Al zouden we de twee volgende tegen Cercle en OHL toch moeten proberen winnen.,” besloot Coosemans

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties