KV Kortrijk gelooft nog in top-zes

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
KV Kortrijk gelooft nog in top-zes
Foto: © SC

Komend weekend ontvangt KV Kortrijk landskampioen Anderlecht. In de heenwedstrijd pakten de Kerels drie punten in het Astridpark en die stunt willen ze graag overdoen.

Michaël Heylen blikt in gesprek met KVK TV vooruit op de topper. De verdediger doorliep de jeugdopleiding bij Anderlecht en de wedstrijd tegen paars-wit is dan ook extra speciaal. Met de steun van de supporters gelooft hij alvast in een nieuwe stunt.

KV Kortrijk heeft een achterstand op nummer zes KRC Genk, maar droomt toch nog van een plaats in play-off 1. Vanhaezebrouck en Heylen zijn het erover eens: “Gent gelooft er ook nog in. We mogen nog altijd niet opgeven. Vijf punten is wel redelijk veel, maar zij kunnen ook nog punten laten liggen.”

De West-Vlamingen hebben nog een zwaar programma, met wedstrijden tegen Anderlecht, Club Brugge en Genk. KV Kortrijk bekijkt het echter wedstrijd per wedstrijd en nu ligt de focus dus op de confrontatie met Anderlecht. “Het zal niet makkelijk zijn want Anderlecht zal revanchegevoelens hebben na de nederlaag tegen Lierse.” Vanhaezebrouck verwacht een geprikkeld paars-wit, maar dat maakt een mogelijke overwinning nog mooier voor de coach. “Als ik win, heb ik dat liever tegen een gemotiveerd team. We zullen er zeker heel hard en heel diep moeten voor gaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties