Reactie Pollet: "Ik twijfelde niet"

Pollet: "Ik twijfelde niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Pollet bezorgde Anderlecht in zijn eerste wedstrijd een punt met een doelpunt in de slotminuten. Een goed debuut dus, al schiet paars-wit niet veel op met een puntje.

Het doelpunt van Pollet was zijn twaalfde dit seizoen, zijn eerste in paars-witte loondienst. "Voor mij is het een goeie binnenkomer", aldus Pollet. "Mijn eerste bal die ik raakte, was meteen prijs. Ik heb mijn best gedaan, meer kon ik niet doen. Ik ben nog maar één week hier en ik moet de jongens nog wat leren kennen."

Voor Pollet was het wel al zijn tweede wedstrijd. Dinsdag mocht hij ook al aan de zijde van Cyriac opdraven in de oefenwedstrijd tegen Aalst. En daar bleek ook dat de twee met elkaar kunnen samenspelen. "Zoveel te beter dat we complementair zijn hé", lachte de spits. "Belangrijker was dat we vandaag een goede reactie gegeven hebben."

"Mijn goal? De bal viel in mijn zone en ik twijfelde niet. Een spitsengoal. Daarvoor was het niet al te best, maar dat lag ook aan het terrein. Ik vond het een gesloten wedstrijd. Zij hadden één grote kans in het begin. Die twee goals vallen ongelukkig, maar ik zeg het: de reactie is wat we moeten onthouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties