Reactie Ruytinx: "Kan niet geloven dat we er met deze groep uit zullen gaan"

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
Ruytinx: "Kan niet geloven dat we er met deze groep uit zullen gaan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven beet zaterdagavond de tanden stuk op KV Mechelen. De Leuvenaars wisten het veldoverwicht niet om te zetten in een doelpunt. Bjorn Ruytinx vond dat zijn team de drie punten absoluut verdiende.

Robby Morren in Leuven

"Ik houd geen goed gevoel aan de wedstrijd over. We hadden zeker de drie punten verdiend. Dat werd ook bevestigd door de vreugde die ik in de kleedkamer van KV Mechelen heb gehoord na de match. Zij waren tevreden met een puntje. Van Eenoo had een mooie kans om te scoren maar hij geloofde er net niet genoeg in, het is jammer dat die bal niet binnenging."

Ondanks de 1 op 6 is de aanvaller er van overtuigd dat OHL boven de 15e plaats zal eindigen. "We hebben de voorbije week heel hard getraind. De match tegen Gent was een fiasco, tegen KV Mechelen hebben we wel een goede wedstrijd gespeeld. Het is alleen jammer van de score. We moeten nu verder blijven bouwen en blijven geloven in onszelf. Ik kan niet geloven dat we er met deze groep uit zullen gaan."

Volgend weekend wacht OHL de levensbelangrijke verplaatsing naar Waasland-Beveren, al wil Ruytinx vooral rustig naar die clash toeleven. "Volgende week is belangrijk, maar daarna zijn er nog vier wedstrijden. We moeten het gewoon week per week bekijken en dan zien we wel waar we uitkomen. We gaan ons vel iedere match nog duur verkopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties