Reactie Sels vol ongeloof: "Waarom nemen we geen drie punten mee naar Gent?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Sels vol ongeloof: "Waarom nemen we geen drie punten mee naar Gent?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent fnuikte gisteren de eigen POI-ambities met een scoreloos gelijkspel in het Albertpark. Nochtans kregen de Oost-Vlamingen in de slotseconden dé kans op een doelpuntje.

Cédric De Volder in Oostende

Didier Ovono pakte echter uit met een uitstekende parade. De Gabonese international bezorgde KV Oostende op die manier een puntje. "Die bal moest er eigenlijk gewoon in", beseft ook Matz Sels. "Ik denk zelfs dat het een moeilijk te missen doelpunt was. Op die manier hadden we de 0-1 in de zak en konden we met de volle buit naar Gent reizen."

"Ligt niet enkel aan scheidsrechter"

"Ik denk dat het een afschuwelijke partij was om naar te kijken", bevestigt ook de Gentse goalie onze mening. "Al was het amper mogelijk om degelijk voetbal te brengen op die mat. Maar dat is natuurlijk hetzelfde voor beide partijen."

Ivan De Witte hekelde na afloop vooral de prestaties van Nicolas Laforge. Volgens de voorzitter van de Buffalo's leverde de scheidsrechter een enorm zwakke prestatie. "Ik denk niet dat het enkel aan de scheidsrechter ligt dat we hier twee punten te grabbel gooien", besluit Sels. "Jammer genoeg schieten we niets op met dit puntje. Of de groep nog steeds in play-off I gelooft? Het is nog steeds mogelijk, dus moet dat wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties