Reactie Arslanagic: "Maakte fouten die een scholier nog niet maakt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Arslanagic: "Maakte fouten die een scholier nog niet maakt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dino Arslanagic liet zich in de wedstrijd tegen Zulte Waregem betrappen op enkele foutjes, maar die werden niet afgestraft. Hij hield samen met zijn kompanen in de defensie de nul en bouwde zo met Standard een mooie voorsprong uit.

Sander De Graeve in Luik

Arslanagic mocht enkele keren opgelucht ademhalen. Zijn foutjes werden niet afgestraft. "Ik speelde drie ballen volledig verkeerd in door het centrum van de verdediging. Zelfs scholieren maken zo'n fouten niet. Is het concentratie? Dat weet ik niet. Normaal gezien betaal je dat cash. Gelukkig kwam ik er deze keer mee weg."

Standard werd over de streep getrokken door de klasse van Mpoku. "Dat is zijn specialiteit, die vrije trappen en we zijn hem dankbaar. We hebben voorin heel wat spelers lopen die met één flits een wedstrijd kunnen beslissen. Imoh, Michy, Mehdi, Geoffrey, ze kunnen het allemaal", aldus de jonge centrale verdediger van Standard.

Arslanagic houdt momenteel Kanu op de bank. "We zijn volgens mij evenwaardig en daarmee bedoel ik alle centrale verdedigers. Het is de keuze van de coach." Dankzij de zege telt Standard nu een riante voorsprong op de tweede in de stand. "Wie ons gaat tegenhouden? Ik weet het niet. Ik hoop niemand", lachte de verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties