Droomfinale Dortmund-Bayern in de maak

Nicola Cantoro
| 0 reacties
Droomfinale Dortmund-Bayern in de maak
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Duitsland is er geloot voor de halve finales van de beker. Dortmund en Bayern München ontliepen elkaar. Een droomfinale lijkt dus in de maak.

Bayern München neemt het op tegen tweedeklasser Kaiserslautern. Een hapklare brok zo lijkt, maar de tweedeklasser kegelde er in de kwartfinales wel Leverkusen uit. Bij Bayern waren ze wel tevreden met de loting. "We zijn niet ongelukkig, dat spreekt voor zich", citeert Voetbal International technisch directeur Matthias Sammer. "We zijn vooral blij dat we een thuiswedstrijd hebben. Maar je moet voor Kaiserslautern wel je petje afnemen."

Borussia Dortmund neemt het midden april op tegen het Wolfsburg van Kevin De Bruyne. Ook Borussia was vooral blij dat er een wedstrijd in het eigen stadion wacht. "Ik ben zeer gelukkig dat we de halve finale voor ons eigen publiek kunnen spelen. Dat was voor ons het allerbelangrijkst", reageerde technisch directeur Michael Zorc, doelend op het feit dat BVB dit seizoen in de beker alleen nog maar uitduels afwerkte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties