Rosales: Standard geïnteresseerd, Club Brugge in polepositie
Timothy Collard
Timothy Collard
| 216 reacties
Rosales: Standard geïnteresseerd, Club Brugge in polepositie
Foto: © SC

De kans is groot dat we Roberto Rosales (FC Twente) volgend seizoen opnieuw mogen verwelkomen in de Belgische competitie. De Venezolaanse rechtsachter staat op het verlanglijstje van Club Brugge, maar ook Standard hengelt naar zijn diensten.

Rosales stond afgelopen zomer al dicht bij een terugkeer naar de Jupiler Pro League, maar toen kwam het er uiteindelijk niet van. Dit keer zou de interesse echter concreter zijn. Zoals u gisteren al op Voetbalkrant.com kon lezen zou Club Brugge zich maar wat graag versterken met de ex-speler van AA Gent.

Maar ook Standard ligt op de loer, zo meldt Het Nieuwsblad. De Rouches zien na het seizoen, net als blauw-zwart, mogelijk hun vaste rechtsachter (Daniel Opare, nvdr.) vertrekken en speuren naar een vervanger. Op dit moment lijkt Club echter een streepje voor te hebben: het zat al meermaals rond de tafel met de entourage van de speler, en bezit met Michel Preud’homme een coach die Rosales onder zijn hoede had bij zowel Gent als Twente.

Versterking voor beiden
Rosales past voor beide clubs perfect in het plaatje: jonge, maar mét ervaring (de verdediger is 25, nvdr.), transfervrij na het seizoen, en bovendien kent de speler de competitie nadat hij meerdere jaren bij de Buffalo’s speelde.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties