Reactie Been wint maar beseft: "We zijn er nog lang niet"

Robby Morren
Robby Morren
| 15 reacties
Been wint maar beseft: "We zijn er nog lang niet"
Foto: © SC

Mario Been gaf toe dat Genk de drie punten uit Lier meenam met een beetje geluk. Wat de coach vooral tevreden stemde was de vechtlust die zijn spelers op het veld brachten.

Robby Morren in Lier

"Het was de ploeg die niet in vorm is tegen de ploeg die fantastisch in vorm is. Het is heel moeilijk op dit moment om tegen Lierse te winnen, dat wisten we op voorhand. Ik had enkele andere keuzes gemaakt in vergelijking met de wedstrijd tegen Club Brugge. Ik wilde vechtlust en scherpte zien."

"We hebben in de ganse wedstrijd nauwelijks iets weggegeven en we waren zelf niet scherp genoeg op enkele voorzetten. Voor de rest gebeurde er niet zo gek veel in de eerste helft. In de tweede helft had Lierse de beste kansen, maar Laszlo pakte die en dan was het geluk eens aan onze zijde. Een schot van Gorius leverde ons dan drie hele belangrijke punten op. We lopen weer wat uit op Kortrijk."

"Nederigheid is op zijn plaats"

"Dinsdag vertrekken we voor de Europa League naar Moskou en dan is het heel fijn dat we deze wedstrijd wonnen en dat we er drie punten bij kunnen schrijven." Toch beseft de coach dat het allemaal nog beter moet. "Nederigheid is op zijn plaats want we zijn er nog lang niet maar als ik kijk naar de strijdlust die deze ploeg aan de dag legde, daar heb ik als coach wat aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties