"Vadis moet mee naar Brazilië. Hij is beter dan Defour"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 231 reacties
"Vadis moet mee naar Brazilië. Hij is beter dan Defour"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge lijkt stilaan op toerental te komen onder Michel Preud'homme. Één van de meest opvallende spelers bij blauw-zwart is Vadis Odjidja. De middenvelder is dezer dagen dé draaischijf op Jan Breydel en analist Nordin Jbari schat hem zelfs hoger in dan Steven Defour.

“Hij bestrijkt een groot deel van het terrein, hij spreekt veel, wijst zijn ploegmaats waar ze moeten lopen,… Hij zou er nog meer kunnen uithalen, want ik heb het gevoel dat hij op het middenveld naast Timmy Simons te veel achteruit moet lopen”, aldus Jbari in Sport/Voetbalmagazine.

De analist van de RTBF en Belgacom TV laat zich zelfs verleiden tot een straffe uitspraak met het oog op het WK van komende zomer. “Hij moet bij de 23 voor Brazilië zijn. Nochtans spreekt niemand over een mogelijke selectie. Wat mij betreft is Vadis beter dan Steven Defour.”

"Beste positie is nummer 8"

“Bovendien is hij polyvalent, ook al is zijn beste positie volgens mij de nummer 8, als verbindingsman, en zeker niet de nummer 10. Als hij op de 6 speelt verlaat hij zijn positie wat te vaak.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties