Vermeulen: "We mogen onszelf niets te verwijten hebben"

bart ver elst
| 7 reacties
Vermeulen: "We mogen onszelf niets te verwijten hebben"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven speelt zondag een levensbelangrijke thuiswedstrijd tegen Club Brugge. Coach Herman Vermeulen blikt vooruit op de wedstrijd.

Door Bart Ver Elst

“Natuurlijk kregen we afgelopen zaterdag een serieuze opdoffer van Waasland-Beveren, maar daar wil ik het niet meer over hebben. We moeten ons nu herpakken en als groep presteren. We mogen ons na zondag niets te verwijten hebben, fysiek moeten we na de wedstrijd leeg zijn”, is de OHL-trainer strijdvaardig.

“We spelen tegen ploeg in vorm Club Brugge en ik ben er zeker van dat Preud’homme zijn manschappen goed heeft voorbereid op deze wedstrijd. Club zal alleen nog maar sterker worden de komende weken. Ons voordeel is natuurlijk dat we thuis spelen en dat er al veel grote ploegen gesneuveld zijn op Den Dreef.”

Vier oorlogen

Vermeulen blikt ook vooruit op de wedstrijden na Club Brugge. “We spelen nog op Lierse, thuis tegen Anderlecht en in Bergen. We zijn klaar om vier oorlogen aan te gaan.” Of Waasland-Beveren een moeilijker programma heeft dan Leuven? “We hebben beiden een zwaar programma, maar we zullen in overdrive spelen en zeer diep moeten gaan.”

“We hebben een goede trainingsweek gehad. Alleen waren er wat kwaaltjes: Ruytinx kreeg een trap op de kuit en kon donderdag niet trainen, maar ik verwacht hem fit voor zondag. Ook Messoudi en Lenaerts waren ziek, maar ook zij zullen in principe klaar geraken", besluit Vermeulen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties