Reactie Dutra lovend over Peter Maes: "Hij is een speciale"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Dutra lovend over Peter Maes: "Hij is een speciale"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Junior Dutra legde vrijdag een puike prestatie op de Lokerse grasmat. Na afloop van de partij vroegen we de Braziliaan wat het succesrecept van Lokeren is. "We hebben een speciale coach", lachte hij.

Robby Morren in Lokeren

Junior Dutra ontbond zijn duivels vrijdagavond in de topper tegen Anderlecht. Hij speelde een bijzonder sterke partij en was gesel voor de Anderlechtdefensie. "Ik heb mijn snelheid weer helemaal teruggevonden. Ik heb verschillende wedstrijden gespeeld waarbij ik nog wat hinder ondervond aan de hamstrings. De laatste twee matchen heb ik zonder pijn kunnen voetballen en heb ik mijn snelheid weer helemaal terug", glunderde de Braziliaan.

"Elke match is anders, maar tegen Anderlecht liep alles heel goed. Ik heb respect voor Anderlecht, voor elke ploeg trouwens, maar ik ben naar Lokeren gekomen om te winnen. Wij hebben een sterk team en we gaan elke keer vol voor de drie punten."

"De spelers in onze kern vervolledigen elkaar"

Wat is volgens Dutra het succesrecept van dit Lokeren? "We hebben een kern waarbij de spelers elkaar vervolledigen. Hamdi Harbaoui is een slimme voetballer, we hebben echt een goed team. Bovendien hebben we ook een sterke bank en kunnen we op verschillende manieren spelen, de coach heeft veel opties."

Peter Maes is één van de grote troeven van dit Lokeren. De oefenmeester doet het opnieuw uitstekend. "Hij is een speciale coach", lacht Dutra. "Hij is een echte winnaar en kan dit overbrengen op de groep."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties