Courtois: "Eerst alles op een rijtje zetten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Courtois: "Eerst alles op een rijtje zetten"
Foto: © SC

Atlético en Real vechten dit weekend om de eer van Madrid. Voor Thibaut Courtois kan het wel eens de laatste Madrileense derby zijn. "Chelsea of Altético? Ik heb nog tijd genoeg om te beslissen."

Thibaut Courtois deed het de voorbije seizoenen uitstekend onder de lat bij los Colchoneros. De Rode Duivel ontpopte zich in Madrid tot publiekslieveling, maar is misschien wel aan zijn laatste weken bezig bij Atlético. "Ik heb geen deadline op de beslissing geplakt. Ik heb nog tijd genoeg om te beslissen."

"Atlético wil dat ik blijf en Chelsea wil dat ik terugkeer", gaat de doelman verder in AS. "Ik heb alles nog niet op een rijtje kunnen zetten en dat is nodig vooraleer ik een beslissing kan nemen. We zullen uiteindelijk wel zien waar ik volgend seizoen zal spelen."

Maar de naam van Courtois viel ook al te horen bij Real Madrid. Los Blancos zien in de Rode Duivel immers de perfecte vervanger voor Iker Casillas en Diego Lopez. "Ik ben eigendom van Chelsea. Als een team me wil kopen, moet dat team in Londen passeren. Of ik het aanbod zou overwegen? Er zijn momenteel maar twee teams voor me: Chelsea en Atlético."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties