Ferrera: "Niet verliezen tegen Anderlecht zou al mooi zijn"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Ferrera: "Niet verliezen tegen Anderlecht zou al mooi zijn"
Foto: © SC

Emilio Ferrera moet met het zwalpende Genk een resultaat halen bij Anderlecht. Geen evidentie voor de oefenmeester, al voegt die er fijntjes aan toe dat ook Anderlecht zijn problemen kent. "Er is veel commotie bij Anderlecht."

Door Robby Morren

“Anderlecht gaat wellicht niet spelen zoals Anzhi. De Russen voetbalden heel defensief en dat zie ik hen niet doen. Anderlecht zal ook meer in balbezit zijn dan Anzhi, dus dat wordt een heel ander verhaal", voorspelt de coach.

Genk moet een nederlaag te allen prijze vermijden met het oog op play-off 1. "Het is een topmatch, een belangrijke match voor de 2 ploegen. De motivatie zal heel groot zijn bij de twee teams. In onze situatie is niet verliezen een goed resultaat en winnen zou natuurlijk heel mooi zijn."

"Ik wil vaststellen dat de organisatie klopt"

Ondanks de nood aan resultaten blijft Ferrera toch hameren op het sportieve. "Ik wil een wedstrijd zien waarbij je kan vaststellen dat de organisatie defensief en offensief klopt en ik wil zien dat we kansen creëren. Dat is wat de spelers nodig hebben. Zij moeten ervaren dat ze op een bepaalde manier moeten spelen om te kunnen winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties