Reactie Lestienne kijkt vooruit: "Twee puntjes helemaal niets"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Lestienne kijkt vooruit: "Twee puntjes helemaal niets"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge won vanmiddag met het kleinste verschil van Standard. De West-Vlamingen blazen de race om de gouden plak op die manier nieuw leven in. "Eigenlijk volgen we al op twee puntjes", analyseerde Maxime Lestienne.

Cédric De Volder in Brugge

Jesper Jorgensen schoot - met een gelukje - het enige doelpunt van de partij voorbij een sterk keepende Eiji Kawashima. "Maar dat hoort nu eenmaal bij het voetbal", aldus Maxime Lestienne over het afwijken van het leer. "Uiteindelijk verdiende Club de overwinning. Ons spel was simpelweg een pak gretiger."

"Al hebben de details voor de beslissing gezorgd", vervolgt de kwieke flankaanvaller. "Vooral na de koffie slaagden we erin om de Rouches vast te zetten. Of dit echt een verplichte overwinning is? De cijfers staan op het bord. Dat is het enige wat telt, hé."

"Ik vond Genk beter voetballen"

Zonder misstappen vangt blauw-zwart play-off 1 aan op amper twee puntjes van Standard. "En dat is helemaal niets", kirt Lestienne. "Of deze ploeg de beste van België is? Ik vond Genk thuis (2-0-verlies voor Club, nvdr.) eerlijk gezegd een pak sterker. Maar het kan snel gaan in voetbal."

"Ik wil ook nog de fans bedanken voor de steun", besluit Lestienne. "De ambiance was fé-nó-mé-naal. En dan is het meteen ook een pak gemakkelijker om als team te reageren op het veld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties