Genk wil drama vermijden: "Play-off 2? Ik mag er echt niet aan denken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 42 reacties
Genk wil drama vermijden: "Play-off 2? Ik mag er echt niet aan denken"
Foto: © SC

AA Gent staat sinds dit weekend op gelijke hoogte van KRC Genk. De Limburgers kunnen zich in de laatste twee wedstrijden van de reguliere competitie geen misstap meer veroorloven, al gaat voorzitter Herbert Houben nog steeds uit van een goede afloop.

Ondanks de slechte reeks van Genk, zag Houben al positieve punten sinds de trainerswissel. “Ik ben er nog altijd van overtuigd dat wij ons plaatsen, ja. We hebben zondag opnieuw verloren, maar niet vergeten: we speelden op Anderlecht. En ik zag toch al veel beterschap in het spel dat we onder Emilio Ferrera op de mat legden.”

Maar toch, bij een nieuwe misstap in één van de volgende twee matchen dreigt play-off 2. “Play-off 2, ik mag er echt niet aan denken. Of veel spelers het in Genk dan voor bekeken houden? Dat weet ik niet, maar mannen als Jelle Vossen lopen daar uiteraard niet warm voor.”

"Een heleboel mensen zouden kunnen afhaken. Aan de spelers om dat te voorkomen"

“Om nog maar te zwijgen van de supporters. Het seizoen is al zo ontgoochelend, dat zou het nog erger maken. Er zouden een heleboel mensen kunnen afhaken. Aan de spelers om dat te voorkomen”, besluit Houben in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties