Reactie Kompany: "Til niet zwaar aan dit resultaat"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Kompany: "Til niet zwaar aan dit resultaat"
Foto: © SC

De Rode Duivels kregen vanavond een koude douche te verwerken tegen Ivoorkust. Onze landgenoten leken op weg naar de overwinning, maar slikten in de slotminuten een vermijdbaar doelpunt.

Cédric De Volder in Brussel

België toonde zich vooral voor de koffie de betere van Ivoorkust. De Rode Duivels leken - de aansluitingstreffer van Didier Drogba ten spijt - op weg naar een overwinning, maar in de slotminuten schonk Max Gradel de Oranje Olifanten alsnog een gelijkspel.

"Nog wedstrijden verloren tegen amateurploegjes in Zuid-Afrika"

"We putten te weinig voordeel uit bepaalde situaties", luidt het oordeel van Vincent Kompany. "Maar het is normaal dat het matchplan verdwijnt na zes wissels. We trainen al zo weinig samen en eigenlijk stond er in het slotkwartier een volledig andere ploeg op de mat."

De Rode Duivels slaagden er de voorbije vier wedstrijden (ook tegen Wales, Colombia en Japan, nvdr.) niet in om de volle buit te pakken. "Maar ik til helemaal niet zwaar aan dit resultaat", besluit de aanvoerder. "Maar elke profvoetballer weet dat we er zullen staat op het WK. Een voorbereiding is niet zó cruciaal. Ik heb met City nog wedstrijden verloren tegen amateurploegjes in Zuid-Afrika. Maar als het moet, staan we er."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties