Blondel kijkt al uit naar volgend seizoen: "Ik kom sterker terug"
Jordy Ferket
| 8 reacties
Blondel kijkt al uit naar volgend seizoen: "Ik kom sterker terug"
Foto: © SC

Voor het eerst sinds 2005 hoopt Club Brugge nog eens de titel te pakken. Blauw-zwart moet het in de titelstrijd wel doen zonder Jonathan Blondel. De middenvelder herstelt nog steeds van een zware blessure. Hij zit vooral met volgend seizoen in zijn hoofd.

Sinds augustus heeft Jonathan Blondel geen wedstrijd gespeeld voor Club Brugge. Hij sukkelt nog steeds met een achillespeesblessure waarvan hij in de voorbereiding een eerste keer last had. “Ik hoopte dat de pijn na een paar dagen zou verdwijnen. Maar dat is helemaal niet het geval. Uiteindelijk leek een operatie zelfs onafwendbaar”, vertelde Blondel op de clubsite.

De middenvelder is ondertussen al tweemaal geopereerd en nu lijkt er eindelijk verbetering te komen. “Pijn is er momenteel bijna niet. Maar ik mag alleen mijn achillespees stabiliseren”, vertelde Blondel op de website van Club Brugge. “Binnen drie weken mag mijn brace uit en dan mag ik volop beginnen revalideren. Ik ben er zeker van dat ik sterker terugkom dan ooit tevoren. De eerste speeldag wil ik er opnieuw staan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties