Reactie De Bruyne: "Toch wat schrik na drie schoppen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
De Bruyne: "Toch wat schrik na drie schoppen"
Foto: © SC

Kevin De Bruyne zette gisteren de Belgische lijnen uit tegen Ivoorkust. De middenvelder van VfL Wolfsburg tilde echter niet te zwaar aan het gelijkspel. "Het is maar een vriendschappelijke partij, hé."

Cédric De Volder in Brussel

België strandde gisteren op een 2-2-gelijkspel tegen de Oranje Olifanten uit Ivoorkust. Kevin De Bruyne liet het echter allemaal niet aan zijn hart komen. "Het is natuurlijk een jammere zaak", verduidelijkt de middenvelder zijn woorden. "Iedereen wil winnen en eigenlijk had Ivoorkust de wedstrijd nooit in handen. Maar eigenlijk maakt zo'n oefenpot weinig uit."

"Ik wil dit weekend ook spelen, hé"

De Rode Duivels maakten in de slotfase een niet altijd even scherpe indruk. Maar dat ligt volgens De Bruyne niet enkel aan de zes wissels. "Als je na twintig minuten al drie schoppen kreeg te verwerken, sluipt de schrik er toch eventjes in. Ik wil dit weekend ook voor mijn club spelen, hé. Bovendien vond ik dat de scheidsrechter de wedstrijd niet helemaal onder controle had."

De Bruyne acteerde in een centrale rol. Ligt zijn toekomst ook bij de Rode Duivels op die positie? "Ik denk dat ik een goede partij achter de rug heb", besluit de middenvelder. "Ook bij Wolfsburg speelde ik er al goede wedstrijden. Maar ik heb geen zin om de discussie omtrent mijn positie opnieuw leven in te blazen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties