Reactie Nainggolan eerlijk na eerste goal: "Mislukte voorzet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 44 reacties
Nainggolan eerlijk na eerste goal: "Mislukte voorzet"
Foto: © SC

Radja Nainggolan mocht nog eens een helft opdraven bij de Rode Duivels. De middenvelder van AS Roma bekroonde die invalbeurt met een vreemd doelpunt. "Het lag aan het veld", aldus een eerlijke Nainggolan.

Sander De Graeve in Brussel

"Ja, het was een mislukte voorzet. Het veld lag er heel slecht bij en zo kon ik die lucky goal scoren. Het belangrijkste is dat de bal erin gaat. Hoe je scoort of wie er scoort is niet zo belangrijk." Voor het overige was de Romein vooral ongelukkig in zijn acties. Er waren veel misverstanden en enkele passen gingen de mist in.

"Makkelijker voor Wilmots nu ik bij Roma speel"

"Ik moet me nog integreren in deze groep. Het is niet makkelijk om samen te spelen met jongens die je haast nooit ziet. De ene keer ben ik er wel bij, de andere niet. Zo'n 45 minuten invallen is dan niet makkelijk. Het was even wennen en ik was nerveus. Ik speelde niet rustig genoeg. Enkele simpele passen gingen de verkeerde richting uit."

Zijn doel is duidelijk, vaker opgeroepen worden en meer spelen. "Ik moet erbij zien te blijven en mijn steentje bijdragen, dat is het belangrijkste." Na zijn transfer naar Roma, zijn eerste echte topclub, gaat dat volgens hem makkelijker. "Ik zei vroeger altijd: 'het maakt niet uit waar je speelt, als je maar goed speelt.' Toch is het misschien makkelijker voor de bondscoach om me erbij te nemen nu ik bij een grotere club speel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties