Reactie Gorius opgelucht: "Proficiat ploegmaats"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Gorius opgelucht: "Proficiat ploegmaats"
Foto: © Photonews

Julien Gorius was opnieuw belangrijk voor Racing Genk. Hij scoorde de aansluitingstreffer tegen Kortrijk vanop de stip. Hij was vooral blij met de reactie van het team na de 0-2 achterstand.

Robby Morren in Kortrijk

"Die penaltygoal zorgde ervoor dat we weer in de wedstrijd kwamen", geeft Gorius toe die vooral blij was met de reactie van zijn ploegmaats. "De ploeg heeft super gereageerd na die 0-2 achterstand. Het is niet vanzelfsprekend als je op Kortrijk 0-2 in het krijt staat bij de rust. Ik wil iedereen daarvoor feliciteren."

"De drie moeilijke maanden liggen nu achter ons"

"We slagen er hoe langer hoe beter in de instructies van de coach op te volgen en nu hebben we twee weken de tijd om daar aan te werken. Ook in de tweede helft zag je dat er verschillende situaties waren waar we goed op reageerden."

Genk kruipt stilaan uit het diepe dal en nu de zesde stek binnen is, valt er een zware last van de schouders. "We hebben drie heel moeilijke maanden gehad. Die liggen nu achter ons en we zijn blij dat we ons gekwalificeerd hebben voor play-off 1. Nu komt het er op aan om het voetbalplezier terug te vinden in play-off 1. Hopelijk volgend de resultaten en kunnen we enkele plaatsen opschuiven in het klassement."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties