Chris Janssens aan de slag bij KVO: "In schaduw van ambitieuze coach werken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Chris Janssens aan de slag bij KVO: "In schaduw van ambitieuze coach werken"
Foto: © Photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Chris Janssens gaat vanaf volgend seizoen aan de slag aan assistent-coach bij KV Oostende. De promovendus was op zoek naar een oefenmeester met de juiste diploma's. "En ik wil opnieuw in de schaduw werken", aldus Janssens.

Chris Janssens gaat vanaf volgend seizoen aan de zijde van Fred Vanderbiest werken bij KV Oostende. De voormalige Rode Duivel - tegenwoordig aan de slag bij derdeklasser Dender - beschikt immers over de broodnodige diploma's. Voor alle duidelijkheid: Janssens vervoegt de technische staff en zal niemand vervangen.

"Vocht vroeger leuke duels uit met Vanderbiest"

The Kustboys waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe assistent. Fred Vanderbiest beschikt immers niet over een Pro License diploma. De oefenmeester wil de juiste papiertjes wel behalen, maar wacht op een vol klaslokaal om de cursus te volgen. "Maar ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik kan samenwerken", gaf Vanderbiest vorige week nog mee. "Ik ben niet de gemakkelijkste, hé."

En dat is dus Janssens geworden. "Ik wil opnieuw in de schaduw van een ambitieuze coach werken", aldus de 45-jarige Lierenaar op de webstek van KVO. "Bovendien tref ik ook een ambitieuze club. Ik vocht vroeger trouwens enkele leuke duels uit met Vanderbiest. Fred heeft een fantastische persoonlijkheid en dat spreekt me aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties