Van Der Bruggen: "In belangrijkste halfuur glipte alles weg"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Van Der Bruggen: "In belangrijkste halfuur glipte alles weg"
Foto: © SC

Hannes Van Der Bruggen was de voorbije weken één van de exponenten van de heropstanding van KAA Gent. De PO2-klap komt dan ook extra hard aan bij de middenvelder. "Die nacompetitie wordt geen evidentie, hé."

Door Cédric De Volder

Er werd immers her en der al geopperd dat KAA Gent - net als vorig seizoen overigens - play-off 2 wel eventjes zou winnen. "Op papier ziet een poule met KV Oostende, Lierse SK en Waasland-Beveren er haalbaar uit, maar niets is minder waar. Bob Peeters liet al optekenen dat hij wil winnen in de Ghelamco Arena. En dat zal bij de andere teams niet anders zijn."

"Bob Peeters wil winnen in Ghelamco Arena"

"Eigenlijk is het mislopen van play-off 1 al een tweede opdoffer dit seizoen", gaat Hannes Van Der Bruggen verder in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ook het mislopen van de finale van de Cofidis Cup kwam hard aan. Afgelopen zondag was eigenlijk zo'n beetje de samenvatting van het seizoen. We hebben zestig minuten uitzicht op play-off 1, maar in de belangrijkste dertig minuten glipt alles weg."

Toch blijven de Buffalo's niet bij de pakken zitten. Het weekendje rust is dan wel welkom, maar vervolgens volgt al meteen een thuiswedstrijd tegen the Kustboys. "Het is normaal dat de groep in zak en as zit", besluit de 20-jarige middenvelder. "Maar we gaan er werkelijk alles aan doen om opnieuw de finale van play-off 2 te halen. Of ik al eventjes aan een scenario als dat van vorig seizoen (7-0-verlies bij Standard, nvdr.) gedacht heb? Enkel deze jaargang is van tel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties