Reactie Matchwinnaar Junker kan weer lachen: "We spelen terug mee"

Matchwinnaar Junker kan weer lachen: "We spelen terug mee"
Foto: © SC

KV Mechelen raakte voorbij Cercele Brugge met een doelpunt van Mads Junker. De Deen was tevreden na de match, omdat daarmee het debacle van vorige week enigszins wordt doorgespoeld.

Aernout Van Lindt in Brugge

"Het Cercletrauma is nu wel wat weg ja", knikt Junker, refererend aan de competitiewedstrijd, toen het in extremis nog van 0-2 naar 3-2 ging. "Deze uitslag is goed, nu spelen we terug een beetje mee in play-off 2."

Malinwa liet na de match eerder te beslissen: "We hadden die 0-2 kunnen maken, maar hebben dat nagelaten. Als je die maakt, dan weet je zeker dat het gedaan is - zoveel is duidelijk. Maar goed, als we nu volgende week iets pakken, dan kunnen we echt nog een rol gaan spelen in de play-offs."

"Publiek was vorige week terecht boos"

Vorige week lieten de fans hun ongenoegen blijken, vandaag waren er maar weinigen afgezakt naar Brugge: "Het publiek was terecht boos vorige week. Deze overwinning doet dan ook deugd. Hopelijk gaan er nu meer mee naar Kortrijk", aldus Junker.

En zijn eigen doelpunt? "Dat is ook leuk. Ik scoor minder dan vroeger, maar het zijn belangrijke goals. En ja, het was een makkelijk doelpunt, maar dat moet je ook kunnen doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws