Reactie Preud'homme boos na nederlaag: "Verdienden te winnen"

Preud'homme boos na nederlaag: "Verdienden te winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme ging met Club Brugge onderuit op het veld van Zulte Waregem. Na de wedstrijd was de coach van blauw-zwart niet tevreden over de inconsequentie van de wedstrijdleiding en hij vond dat zijn team de beste ploeg was.

Aernout Van Lindt in Waregem

"We hebben de beste kansen gehad in de eerste helft", verraste Preud'homme. "We hebben het sterke blok van Zulte Waregem op het middenveld bijwijlen opzijgezet. Maar we slaagden er niet in om te scoren en dan hebben zij net voor rust gescoord. Na de 1-1 hebben we het nog proberen afmaken, maar kregen we het deksel op de neus."

"Deksel op de neus"

"Dat kan natuurlijk gebeuren", ging Preud'homme verder. "Maar we hadden echt moeten winnen en we verdienden de overwinning ook gewoon." Ook over de wedstrijdleiding had de coach wel een en ander te zeggen: "Ik merk op dat op verschillende velden voor hetzelfde soort fouten andere strafmaten worden gegeven. Ik zou daarin liever een lijn zien."

Club Brugge moet zich nu de komende wedstrijden proberen heropstarten: "We hebben nu een thuiswedstrijd om van de 0 op 6 te herstellen", gaf de coach nog mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties