Vermaelen: "Finale FA Cup boost voor vervolg seizoen"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Vermaelen: "Finale FA Cup boost voor vervolg seizoen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na enkele moeilijke weken was de opluchting bij Arsenal groot na de kwalificatie voor de finale van de FA Cup. Makkelijk ging het niet tegen Wigan Athletic: penalty's moesten tegen tweedeklasser Wigan Athletic voor de beslissing zorgen op Wembley.

Thomas Vermaelen was er opnieuw bij in de verdediging van The Gunners. De aanvoerder was natuurlijk erg blij met de kwalificatie en hoopt dat het resultaat een boost kan betekenen voor de rest van het seizoen. Dat vertelde hij aan Sky Sports. “Ik ben heel blij dat we naar de finale gaan, het is daarvoor dat je deze wedstrijden speelt natuurlijk. Het zal ons een boost geven voor de rest van het seizoen, we kunnen nu verder met vertrouwen.”

Voor de titel lijkt Arsenal uitgeteld, waardoor de ploeg van Wenger zijn seizoen moet redden met het winnen van de beker. Ook Vermaelens ploegmaat Giroud droomt ervan de FA Cup te winnen. “Zoals iedereen weet, is het lang geleden dat we een prijs wonnen en nu hebben we een uitstekende kans. We willen echt winnen, voor de fans, voor de clubs en voor de manager. Voor hem zou het fantastisch zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties