Lokeren wil ambitie kracht bijzetten: "Vergevorderde onderhandelingen met twee spelers"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Lokeren wil ambitie kracht bijzetten: "Vergevorderde onderhandelingen met twee spelers"
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren maakt dezer dagen werk van de toekomst. De contractverlengingen van Nill De Pauw en Barry Boubacar Copa lijken slechts een kwestie van tijd, terwijl de Waaslanders ook goalgetter Hamdi Harbaoui willen verleiden tot een langer verblijf.

Lokeren zat al verschillende keren rond de onderhandelingstafel met eerste doelman Copa, wiens contract aan het einde van dit seizoen afloopt. De Ivoriaanse international leek aan te sturen op een vertrek, maar zou nu toch zinnens zijn van bij te tekenen.

Er ligt op Daknam een nieuw contract voor hem klaar, dat hem tot medio 2016 aan de club zou binden. Verder staat ook Nill De Pauw dicht bij een nieuwe deal met Lokeren. De flankspeler zou kunnen bijtekenen tot de zomer van 2017.

"Dossiers volgende week afronden"

“De onderhandelingen met beide spelers zitten momenteel in een vergevorderd stadium”, aldus technisch directeur Willy Reynders aan Voetbalkrant.com. “In de loop van volgende week verwachten wij die dossiers af te ronden.”

Met de contractverlengingen, die volgende week dus wellicht tot stand komen, hoopt Lokeren zijn ambities kracht bij te zetten. Zal het ook topschutter Hamdi Harbaoui kunnen houden? “Het is de bedoeling van deze groep samen te houden. Of dat ook effectief zal lukken, is een ander paar mouwen”, besluit Reynders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties