D'Onofrio: "Luzon weet het allemaal niet meer goed"

D'Onofrio: "Luzon weet het allemaal niet meer goed"
Foto: © Photonews

Dominique D'Onofrio, ex-coach van Standard, ziet het niet meer goed komen met de Rouches. En voor hem ligt de wisselpolitiek van Guy Luzon aan de basis van de mindere resultaten.

D'Onofrio analyseerde voor HLN even de verschillende zetten die Luzon de laatste tijd deed. "Kanu werd aanzien als de beste centrale verdediger van België, maar ineens werd hij in januari aan de kant geschoven voor Arslanagic. Halfweg de play-offs vloog Arslanagic er dan weer uit voor opnieuw Kanu. Of neem Opare, opeens bestond die niet meer voor Luzon en stelde hij Stam op. Of Ben Haim."

"Buyens bewees vroeger al dat hij complementair is met Vainqueur", gaat D'Onofrio door. "Maar plots moest De Sart er in en stuurde hij Buyens zelfs naar de tribune. En nu is De Sart weer de pineut. Tegen Brugge zette hij Ezekiel op de bank en koos hij voor Bulot als tweede spits naast Batshuayi. Een match later is het De Camargo weer. Daar zit geen lijn in. Het snijdt geen hout. Luzon lijkt het zelf niet goed meer te weten. En als Standard geen kampioen wordt, is dat een mislukking."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties