Luzon steunt spits onder vuur: "Reken Batshuayi niet af op gemiste kansen"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Luzon steunt spits onder vuur: "Reken Batshuayi niet af op gemiste kansen"
Foto: © SC

Batshuayi stond de afgelopen week in het oog van de storm. Zijn missers tegen Anderlecht zouden wel eens héél duur kunnen blijken in de eindafrekening. Toch blijft Guy Luzon pal achter zijn aanvaller staan.

De doelpuntenmachine van Standard sputtert op een cruciaal moment in de titelstrijd. Tegen Anderlecht wrong hij enkele uitstekende kansen de nek om waaroor de Rouches twee leidersplaatsen moesten prijsgeven: de koppositie in het klassement en in de topschuttersstand. Batshuayi moet de Gouden Stier afstaan aan Harbaoui, Club Brugge voert onze pintjesliga aan.

Ik reken hem niet af op de gemiste kansen

Zijn mindere vormpeil kan dus grote gevolgen hebben. Wordt de druk op de schouders van de jonge aanvaller te groot? Ook zijn kansen op het WK lijken fors te slinken. "Ik vind dat hij te egoïstisch speelt. Hij denkt te weinig in het collectief. En wat ik absoluut niet wil, is iemand die straks zijn eigen WK speelt", liet Marc Wilmots eerder deze week noteren.

Standard-coach Guy Luzon sprak ondertussen het vertrouwen uit in zijn topschutter. "Ik reken hem niet af op de kansen die hij tegen Anderlecht miste", klonk het op de persbabbel. De oefenmeester benadrukte dat Batshuayi de afgelopen week prima getraind heeft. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties