Trajkovski duidelijk: "Minstens Europa League spelen met Zulte Waregem"

Trajkovski duidelijk: "Minstens Europa League spelen met Zulte Waregem"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onder Vercauteren bloeide Aleksandar Trajkovski bij Mechelen helemaal open. De Macedoniër staat onder contract bij Zulte Waregem, waar hij volgend seizoen - het vertrek van Thorgan Hazard indachtig - misschien meer speelkansen zal krijgen.

Door Aernout Van Lindt

“Onder de vorige coach kreeg ik niet veel kansen, maar Vercauteren heeft me meer mogelijkheden gegeven”, aldus Trajkovski. “Maar nu ga ik terug naar Zulte Waregem. Dat is toch alvast de bedoeling.”

Francky Dury heeft al meermaals aangegeven zijn contractspelers zoveel mogelijk op de club te willen. De kans dat Trajkovski volgend seizoen terug aan de Gaverbeek speelt, is dan ook groot. “Ik hoop dat ik mijn rol kan spelen in dat team.”

Kan hopelijk rol spelen bij Zulte Waregem

“Of ik Hazard moet vervangen bij Zulte Waregem? Geen idee of ik op die plaats zal spelen, omdat ik ook op de flank overweg kan. We zien wel wat er de komende weken zal gebeuren.”

Europees voetbal spelen lijkt Trajkovski wel iets: “Ik hoop dat als we geen Champions League spelen, we dan toch minstens Europa League halen. Met de match Standard – Zulte Waregem heb ik eens gelachen, wat een match met al de rode kaarten en strafschoppen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties