Transfergeruchten van de Dag: 10/05

Transfergeruchten van de Dag: 10/05
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen zit in volle ontknoping en de zomerbreak is in zicht. Maar de clubs zijn al druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

De kans dat Mario Balotelli ook volgend seizoen nog de kleuren van AC Milan verdedigt, wordt met de dag kleiner. Volgens diverse Italiaanse media valt bij de Rossoneri de naam van Romelu Lukaku als mogelijke vervanger. De club zal dan wel eerst langs Chelsea moeten passeren wil het de Rode Duivel daadwerkelijk naar de Serie A halen.

Voor Marc-André ter Stegen zit zijn laatste wedstrijd in het shirt van Borussia Mönchengladbach erop. De goalie verhuist naar alle waarschijnlijkheid naar FC Barcelona. De Duitse media zijn het erover eens dat de overgang van de beloftevolle keeper binnen de 24 uur wereldkundig wordt gemaakt.

Simon Mignolet moet opletten, want Liverpool zou wel eens een nieuwe doelman willen binnenhengelen. Michael Vorm van Swansea zou namelijk dicht bij een overstap naar Liverpool staan. Concurrentie voor Mignolet dus.

Chelsea zou dan weer een Belgenbastion kunnen worden. Mogelijk komen Romelu Lukaku en Thibaut Courtois terug naar de 'vertrouwde stal'. Mourinho is over beiden zeer te spreken, maar of ze daadwerkelijk terugkeren ligt in de handen van Chelsea zelf.

Massimo Bruno staat dan weer in de belangstelling van Hoffenheim. De Duitse ploeg zou de jongeling bij de landskampioen willen komen wegkapen. Het is natuurlijk nog de vraag of Bruno wel naar Duitsland wil. Hij zou er wel al de medische testen doorstaan hebben.

Remco Evenepoel komt dan weer terug naar Anderlecht. Het 14-jarig rastalent vertrok drie jaar geleden naar Eindhoven bij PSV, maar keert nu terug naar paars-wit.

En nog meer nieuws van de landskampioen: Pablo de Blasis, een Argentijnse middenvelder, staat op de radar van paars-wit. Hij speelt momenteel in Griekenland bij Asteras Tripolis.

Voorts lijkt paars-wit Charly Musonda Junior uit zijn gedachten te moeten zetten. Het goudklompje gaf aan dat hij het niet ziet zitten om terug te keren naar België.

Standard zal zich dan weer niet versterken met Roberto Rosales. De ex-speler van KAA Gent hoopt binnenkort in een grote competitie aan de bak te gaan.

Sébastien Pocognoli lijkt aan zijn laatste maanden bezig bij Hannover 96. Volgens Duitse bronnen rekent de club niet meer op de Rode Duivel. In januari toonde Aston Villa nog interesse in onze landgenoot.

Benito Raman en David Hubert krijgen volgend seizoen wellicht een nieuwe kans bij KAA Gent. Beide spelers keren terug van een uitleenbeurt. Voor Wouter Corstjens is er geen plaats meer in de Ghelamco Arena.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties