Lokeren valt uit de lucht: "Nog niets gehoord van Club Brugge"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 61 reacties
Lokeren valt uit de lucht: "Nog niets gehoord van Club Brugge"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gerucht doet de ronde dat Hans Vanaken Sporting Lokeren deze zomer zou inruilen voor Club Brugge. Blauw-zwart zou vijf miljoen euro veil hebben voor de middenvelder, maar op Daknam vallen ze uit de lucht.

Door Timothy Collard

De Waaslanders hadden naar eigen zeggen nog geen contact met een delegatie van blauw-zwart. “Ik vraag me echt af van waar dat gerucht komt. Er is absoluut niets van aan en wij hebben nog niets gehoord van Club Brugge”, zo zegt sportief directeur Willy Reynders aan Voetbalkrant.com.

Reynders stoort zich ook aan het feit dat er meteen met bedragen getoverd wordt. “Of vijf miljoen euro genoeg is voor Hans? Daar ga ik me zelfs niet over uitspreken. Wij hebben nooit een prijskaartje rond zijn nek gehangen en dat gaan we ook niet doen zolang er geen concrete interesse is.”

"Spelers als Vanaken en Scholz zijn niet voor de Belgische markt"

“Wij hebben bij Sporting Lokeren nog steeds de intentie om deze kern samen te houden. Het is natuurlijk de periode van de geruchten, maar tot dusver liep er geen enkel officieel bod binnen bij ons.”

Onlangs vertelde Reynders aan onze redactie dat Vanaken geen spek voor de bek van een Belgische topclub is. “En daar blijf ik bij. Ik denk dat jongens als Hans en Alexander (Scholz, nvdr.) geen spelers zijn voor de Belgische markt”, besluit de sportief directeur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties