Nieuwssprokkels: Mushekwi neemt afscheid, Depardieu tegen België

Nieuwssprokkels: Mushekwi neemt afscheid, Depardieu tegen België
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK komt dichterbij, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Gerard Depardieu woont momenteel in België, maar op het WK is hij tegen de Belgen. Hij supporter namelijk voor Algerije, een van onze tegenstanders op het WK. Ook de Algerijnse nationaliteit zegt hem wel wat.

Nyasha Mushekwi keert terug naar Zuid-Afrika. Zijn uitleenbeurt bij KV Oostende zit er op en de optie op de aanvaller is niet gelicht. Via Twitter wou de speler alvast iedereen bedanken voor zijn mooi jaar bij de Kustboys.

White Star speelt volgend seizoen eveneens in het Edmond Machtensstadion van RWDM. Daarover bereikte general manager John Bico gisteren een akkoord met de gemeente Molenbeek. Beide Brusselse clubs draaien voortaan zelf op voor de onderhoudskosten van het stadion.

Sparta Rotterdam heeft vandaag, na afloop van de laatste training, afscheid genomen van Daniel Bessa, Nourdin Boukhari, Jaime Bruinier, Donovan Deekman, Geraldo Alberto Antonio, Roald van Hout, Stef Peeters, Kaj Ramsteijn en Geert-Arend Roorda. Daarbij dus ook onder andere de belg Stef Peeters.

Sammy Bossut kan vooralsnog niet op reis naar Kreta, omdat hij momenteel de dienst uitmaakt bij de nationale ploeg. De goalie van Essevee had op facebook worden van steun en troost veil voor zijn vriendin, die heel wat moet opgeven voor hem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties