Kaminski neemt plaats Mignolet in

Mattias Verhaeghe
| 86 reacties
Kaminski neemt plaats Mignolet in
Foto: © Photonews

Simon Mignolet ging tijdens de training van de Rode Duivels vandaag na een halfuur naar binnen. De tweede doelman liep een dijverrekking op en is niet inzetbaar voor de oefenpot tegen Luxemburg aanstaande maandag. Sammy Bossut maakt zijn debuut als international. Kaminski is zijn vervanger.

Van onze redacteur in Genk

Eerste doelman Thibaut Courtois speelt vanavond de finale van de Champions League, Koen Casteels traint nog individueel in opbouw naar mogelijk het WK. Op training in Genk zijn dus enkel Simon Mignolet en Sammy Bossut beschikbaar.

Vandaag ging echter ook Simon Mignolet na een klein halfuur richting kleedkamers met een dijblessure. De blessure leek op het eerste zicht niet ernstig, maar volgens Het Nieuwsblad bleek uit nader onderzoek dat het ernstiger kan zijn dan verwacht. Daarmee staat plots een vraagteken achter zijn deelname aan het WK. Het wil maar niet lukken bij de doelmannen van Wilmots.

De Liverpool-goalie moet dus forfait geven voor de oefenpartij tegen Luxemburg in de Genkse Cristalarena. Sammy Bossut mag zich opmaken voor zijn eerste officiele duel onder de lat bij de Rode Duivels. Thomas Kaminski werd opgeroepen als vervanger van Mignolet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties