Lukaku stuurde Italiaanse subtopper wandelen: "Geen stappen overslaan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 31 reacties
Lukaku stuurde Italiaanse subtopper wandelen: "Geen stappen overslaan"
Foto: © Photonews

Jordan Lukaku verkaste vorige week definitief naar KV Oostende. De jonge linksachter had ook een aanbieding op zak van een Italiaanse subtopper, maar die legde hij naast zich neer.

“Ik kon evengoed stappen hebben overgeslagen en bij Torino getekend hebben. Ze hadden een heel duidelijk plan. Ik heb ginds met het bestuur en de trainer gesproken. Ze gaan in een 3-5-2 spelen en ik zou er op links in een vijfmansmiddenveld terechtgekomen zijn”, zo zegt de 19-jarige linkspoot in Het Laatste Nieuws.

Maar het jongere broertje van Rode Duivel Romelu wil zijn carrière stap per stap uitbouwen. “Voortdurend op en af gaan en blijven pompen. Zowel aanvallend als verdedigend. Ik ben lang geblesseerd geweest. In een fysieke competitie als de Serie A zou ik te veel tijd nodig gehad hebben om er opnieuw helemaal te staan.”

KVO is tussenstation

Lukaku tekende een contract van drie seizoenen in het Albertpark, maar dat zie hij uiteindelijk toch als een opstapje naar meer. “De mensen daar weten ook wel dat ik niet mijn hele carrière bij KV Oostende ga blijven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties