Reactie De Bruyne: "Jammer, bijna een wereldgoal"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 17 reacties
De Bruyne: "Jammer, bijna een wereldgoal"
Foto: © Photonews

Kevin De Bruyne speelde vanavond een sterke match tegen Zweden. Bij de middenvelder vertrok veel van het gevaar dat de Belgen bij elkaar speelden. Bekronen met een doelpunt, dat lukte (net) niet.

Sander De Graeve in Stockholm

Zijn knal op de kruising schudde in de eerste helft het hele stadion wakker. "Of ik die zag binnengaan? Ik zag hem goed vertrekken. Het is een gemiste kans, het had een wereldgoal kunnen zijn." Vlak voor tijd kreeg de blonde middenvelder een tweede grote mogelijkheid.

"Die bal week nog af op een verdediger. De volgende keer zullen die kansen wel binnengaan, dat is niet zo erg." Over zijn wedstrijd was De Bruyne tevreden. "Het kan natuurlijk altijd beter, maar ik denk dat ik een goeie match gespeeld heb."

lijn doortrekken tegen Tunesië

Met het terrein waren wel wat problemen. "Het was zwaar, heel zwaar. Moeilijk om op te spelen, maar dat wisten we op voorhand." De stage in Zweden is geslaagd. "We halen er veel positieve dingen uit. Het was zwaar, maar we hebben goed getraind. Iedereen zit fysiek goed, nu moeten we nog wat scherper worden."

Volgende week nemen de Rode Duivels het op tegen Tunesië, de ploeg van ex-bondscoach Georges Leekens. "Het is een match als een ander. Hopelijk kunnen we daar de lijn doortrekken en met een goed gevoel naar Brazilië vertrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties